Beat Service & Sarah Russell – Would You (piesa noua)

A venit vremea primului release din 2016 a lui Beat Service, unul dintre trancerii care anul trecut si-au lansat albumul de debut. Acum vine tocmai cu o piesa de pe albumul “Focus”, intitulata “Would You”.

Maltezul Beat Service a colaborat cu mai multe voci cunoscute din lumea trance pentru albumul “Focus”, una dintre ele fiind Sarah Russel. Piesa pe care au realizat-o impreuna este “Would You”, o frumoasa balada progressive trance exact pe stilul melancolico-dance cu care Beat Service ne-a obisnuit pana acum. O bijuterie pe care trebuie sa o ascultati!

Colaborarea “Would You” cu Sarah Russel va fi lansata la Raz Nitzan Music pe 8 februarie 2016 si este cel de-al 10-lea extras pe single de pe albumul “Focus”, dupa piese ca “An Autumn Tale” (cu Ana Criado), “Proxy” sau “Cafe Del Mar”.

Au fost multe productii tari de la Beat Service in 2015, insa niciuna nu ne-a vrajit asa cum in 2014 au facut-o remixurile pentru Susana sau Coldplay.

Nu i-au mai ramas multe piese de lansat ca single-uri de pe albumul sau de debut, asa ca asteptam in urmatoarea perioada material nou de la Beat Service.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.