Campionul la motocross Erick Bretz i-a tras o bătaie soră cu moartea iubitei sale, fotomodelul Melissa Gentz, doar pentru că a apărut cu decolteu pe Instagram !

Brazilianca Melissa Gentz, în vârstă de 22 de ani, studentă la Florida (SUA) şi fotomodel, a suferit o bătaie soră cu moartea de la ex-iubitul ei, campionul de motocross şi milionarul Erick Bretz, numai pentru că a publicat o fotografie pe Instagram, în care tânăra apărea cu decolteu.
Măcinat de o gelozie bolnavă, Erick nu a fost de acord cu postarea, considerând că femeile care au barbat nu trebuie să îşi arate pieptul în public. Biata Melissa abia a scăpat cu viaţă din ghearele furiosului.

Ea a declarat organelor de poliţie din Tampa (Florida,SUA) că individul a pus-o la pământ, a tras-o de păr şi a lovit-o puternic cu pumnii şi cu picioarele, producându-i destule răni şi hematoame, pe intreg corpul. Mai mult, agresorul beat a plesnit-o peste ochi cu o sticlă şi a vrut să o stranguleze cu picioarele în jurul gâtului.

Pentru atrocitatea faptelor comise, pilotul Erick Bretz a fost arestat. La numai două zile însa, a părăsit
închisoarea Hillsborough County, dupa ce a plătit o cauţiune de 60.000 de dolari şi dupa ce i s-a interzis să se mai apropie de fosta sa prietenă.
După acest cosmar, fotomodelul Melissa Gentz  a avut puterea să posteze pe Instagram fotografia în care se pot vedea semnele şi rănile făcute de loviturile încasate de la ex-partenerul său :

´´Se spune că toţi avem o parte preferată a feţei, a mea este stânga. Din păcate este cea care poartă semnele de violenţă. Astăzi, este prima zi în care îmi pot pune ceva machiaj pe partea dreapta…´´
Melissa Gentz a mai scris pe pagina ei de Instagram că nicio femeie nu ar trebui să se simtă ruşinată ori vinovată de faptul că a fost victima violenţei domestice. Ea îndeamnă toate femeile să se pună pe primul loc. Cele care au fost maltratate ca ea, să aibă curajul şi forta să pună capăt relaţiilor abuzive din partea barbaţilor, să nu aibă niciodată soarta ei  de a-şi vedea moartea cu ochii, doar din cauza unei poze postată pe Instagram, în care purta un simplu decolteu, nimic sexy care să o acuze şi să îi pricinuiască atâta  suferinţă fizică şi sufletească.
Corespondent: MARIN MIHAI ( Spania)

https://mihaimarin.wordpress.com/

 

 

Author: SuperAdmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.