Eliza Tbx. – Împreună la bine şi la greu !

Sunt oameni care apar în viaăa noastră şi la fel dispar în albastru înfinit, fără pic de regrete din partea nimânui..Dar sunt oameni de care te ataşezi fără să vrei, prin ce şi cum ? Prin muzică şi prin fiecare notă muzicală, prin fiecare cuvânt rostit… Da, ne ataşam de persoanele virtuale şi suferim enorm..
Mitu, ai fost dovada vie că un om nu poate fi citit după coperta! Părea el un om dur, aspru, exigent, dar frumuseţea lui interioara am cunoscut-o toţi prin muzică!
Haideţi să fim mai buni, mai uniţi, mai iubitori şi mai înţelegători ! Nu ştim când ni se fură oamenii dragi de lângă noi..Nu ştim când va trebui să spunem “adio”…pe lângă “te iubesc”-ul de toate zilele, care treptat se transformă în durerosul “mi-e dor de tine”…
Să nu fiţi egoişti, să nu vă gândiţi doar la voi, să ne gândim şi la el şi la starea lui sufletească în primul rând…Lui îi e mai bine acum, nu poate nega nimeni asta!
În faţa morţii ne plecăm capul umili, realizând că suntem trecători cu toţii …că popasul nostru aici poate fi cât o zbatere de aripi ale unui future…
Încă un suflet s-a desprins de suferinţă şi s-a ridicat către lumină, spre lăcaşul fără de durere plin de linişte şi de verdeaţă.
Să ne îndreptăm ochii către cer în rugăciune şi să spunem”Dumnezeu să îl ierte pe Mitul şi să îi dea odihnă veşnică!

ÎMPREUNĂ LA BINE ŞI LA GREU ! ♥ 🙁

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.