Enrique Iglesias recidiveaza, sarut pasional cu o admiratoare , pe scena concertului de la Kiev !

by MARIN MIHAI (Spania) //La mijlocul concertului sau ,desfasurat recent  la Kiev, cantaretul Enrique Iglesias a invitat pe scena o admiratoare si a sarutat-o de au iesit scantei, incat momentul a devenit viral pe retelele de socializare.

Mai precis, dupa ce a facut un selfie si a obtinut un autograf de la idolul sau, tanara ucraineanca i s-a aruncat in brate si nu-i mai venea sa coboare nici daca aruncai pe ea cu apa fierbinte. Enrique a sarutat-o pasional pe gura si chiar a atins-o cu mana  pe fund, spre deliciul si uimirea spectatorilor

 

Starul latino ( 43 de ani) a mai comis-o si in luna august, la un concert sustinut la Durango ( Mexic), cand a starnit multe comentarii nefavorabile, dupa ce a sarutat-o cu patima  pe Celia Chavez si a pipait-o senzual pe corp ,spre stupoarea publicului.

„Ma entuziasmez cand sunt pe scena. Nu fac acest lucru chiar tot timpul. Trebuie sa fiu intr-o dispozitie buna si atunci asa eram. Nu le sarut niciodata cu limba”, avea sa explice  fiul lui Julio Iglesias.

Daca Enrique isi saruta frantuzeste sau le da alt ´´hot kiss´´ admiratoarelor sale , se pare ca sotia sa, tenismena rusa Anna Kournikova ,nu este deloc geloasa, ii iarta capriciile de pe scena.

Cele doua vedete s-au cunoscut la Miami  in  anul 2001  si sunt o familie fericita, au impreuna  doi gemeni de 10 luni, pe Nicholas si Lucy.

 

MARIN MIHAI (Spania)

https://mihaimarin.wordpress.com/

 

 

 

 

Author: SuperAdmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.