La mulţi ani, Olga Morar !

” Îmbrăţişarea unui suflet frumos, face mai mult decât o mie de vorbe” (jlg) 

Iar noi, îţi mulţumim că ne-ai dat posibilitatea să te îmbrăţişăm. Chiar dacă suntem virtuali, pot spune că este o îmbrăţişare sinceră, venită din sufletul fiecărui membru al radioului.

“Îţi mulţumim că ai devenit înger pentru aripile frânte, iar când ne-a fost mai greu, tu ne-ai încurajat. De câte ori am căzut, ne-ai ridicat. Ne-ai ascultat fără a da semne de plictiseală, iar când cineva dintre noi a plâns, ai găsit de fiecare dată putere, ca să ne înveseleşti. Ai împărtăşit cu noi din experienţa ta, devenind astfel prieteni şi formând o “mică familie”, aici, la Radio Tasha.  În taină îţi ascundeai durerea, ca să zâmbeşti pentru noi şi, pe bună dreptate, marele Nichita a avut dreptate:
Un prieten adevărat e mai preţios ca un înger” – Nichita Stănescu

Nu degeaba “Cineva” te-a numit “Maica Tereza”. Ai ales să calci pe urmele unui înger preţios, dăruindu-ne din nestematele prieteniei.

 

Echipa Radio Tasha, îţi urează la mulţi ani cu sănătate ca să te poţi bucura de dragostea copiilor şi a nepoţilor tăi.

echipa radio

La mulţi ani, pentru o bunică împlinită !

https://youtu.be/meXkf7_6CpM

 

 

One thought on “La mulţi ani, Olga Morar !”

  1. Morar Olga
    1 oră ·
    Multumesc pentru ca am oameni dragi alaturi, multumesc pentru iubire, chiar daca am pornit stangace si neincrezatoare pe acest drum, poate drumul n-a fost pavat cu mozaicuri colorate, poate a fost mult alb si negru, dar asa am simtit mai usor oamenii care mi-au fost cu adevarat prieteni, si nu cei care din vorbe mi-au spus multe , dar din fapte….mi-au dovedit contrariul…. Totul acum este mai frumos decat eu as fi putut planifica, am inteles insa ceva…ca nu totul se poate planifica in viata, neprevazutul are farmecul lui, mai ales pentru visatorii ca mine, care pot sa-l savureze in tacere, cu sufletul si cu mintea…colegii mei de radio, multumesc celor de la care am invatat ca viata este iubire, zambetele sunt gratis, imbratisarile si vorbele bune la fel… am primit cu caru’ din toate….astfel incat nici cel mai urat gest pe care l-ar face cineva acum vis-a-vis de mine nu m-ar mai putea atinge, le-as spune doar ca zilele pe care Cel de sus ni le da sunt ocazii de a dovedi ca azi putem fi mai buni decat ieri, iar maine mai buni decat azi!…iar daca as putea le-as da din fericirile mele macar un pic, ca sa simta cat sunt de pretioase.. inca o data multumesc tuturor celor care azi au avut un gand bun pentru mine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.