Eliza

Oamenii își dau cu părerea. Despre cum arăți, despre cum te îmbraci, despre cum și ce mănânci, despre cum gândești,despre ce simți, despre ce faci. Și îți spun adesea cât de mult ai greșit, cum ei ar fi făcut altfel, cum tu ai pierdut timpul aiurea în loc să fi făcut ceva util. Greșesc, iubesc, iert. ASTA SUNT!

Vasy

 

Greu de vorbit cand e vorba de mine…
Ma ghidez dupa motto-ul “totul sau nimic” tocmai pentru ca nu-mi place calea de mijloc. Cand am un scop, fac absolut orice imi sta in putinta ca sa-l ating, indiferent de ce anume implica asta. Sunt un devorator de tot ce e frumos, un om plin de viata dar si o mare enigma.
Va invit sa-mi fiti alaturi in masura in care timpul va permite si va doresc o sedere placuta de fiecare data cand popositi in acest loc.

Olga Morar

Ma intitulez Tasha si am niste chestii de spus si niste timp de pierdut. Ghici ce mi-a trecut prin cap? Sa fac un radio… Imi place sa ofer fericire acelora care au simtul valorii, sunt altruista dar nu fraiera. Imi plac lucrurile de calitate , ca e vorba de ceva material sau de sentimente. Fac totul cu pasiune: iubesc cu pasiune, muncesc cu pasiune, imi place sa ma implic in toate, imi plac provocarile. Am si defecte, ca tot omul: cand dau de fericire, nu mai vreau sa se termine! Cand investesc sentimente sincere in cineva, si sunt ranita, ma inchid in mine si o vreme nu mai am curajul s-o iau de la capat! Apoi ma renasc ca pasarea Phoenix din propria cenusa. Imi place la nebunie sa dansez, iubesc muzica, imi place sa fiu in compania unor oameni de valoare de la care am de invatat … iar echipa Radio Tasha imi confera din plin acest lucru, sunt mandra de oamenii frumosi din echipa, toata dragostea si admiratia mea pentru ei.

 

 

Despre mine:

Nu prea ştiu de ce-ţi scriu. Simt că am mare nevoie de o prietenie căreia să-i încredinţez nimicurile ce mi se întâmplă…. Poate că îmi scriu chiar mie.

Emisiunile mele:

Magazinul cu vise; Razna cu Olga