What’s Up lanseaza single-ul si videoclipul “Piesa mea de dor”

“’Piesa mea De Dor’ este continuarea piesei Taxi, de la care avem asteptari cel putin la fel de mari ca in cazul primei piese. De aceea am ales sa facem aceiasi pasi, sa lansam piesa in jurul zilei mele de nastere, in acelasi loc, pe un ecran de cinema si sa profitam la maximum de posibilitatile pe care le ai intr-o sala atat de mare, cu ecrane care pun in evidenta imaginea si, cel mai important, sunetul!”, declara What’s Up.

O coproductie Cat Music si DeMoga Music, piesa a fost compusa de catre Marius Moga, What’s Up, Liviu Teodorescu, Madalin Rosioru, textul scris de catre What’s Up, Shift, Adrian Klein, iar videoclipul a fost regizat de catre Iulian Moga si continua in stilul caracteristic al artistului, care are in palmares si crearea unui nou curent si stil muzical: ‘RoMandru’.

“La filmarile acestui videoclip a fost ceva mai greu ca la ‘Taxi’, am avut de suportat temperaturi de -28 de grade, timp de 12 ore, imbracat intr-un costum, pe care il terfeleam constant in zapada. Pentru mine a fost o experianta geniala si ma bucur ca am asa o echipa minunata, multumesc DeMoga Music, Cat Music, Iulian Moga, Codrin Roibu si nu in ultimul rand Cinema City, care a avut grija ca munca noastra sa fie pusa in valoare, iar ei sunt doar o parte din cei care au fost alaturi de mine in acest proiect”, adauga artistul.

What’s Up a lansat in avanpremiera videoclipul in cadrul unui eveniment ce a avut loc joi, 11 februarie, unde artistul a avut alaturi numerosi artisti – Ruby, Dorian Popa, Giulia, Jazzy Jo, Amna, Karmen, Mira, George, Shift, Robert Toma, Marius Moga, Anda Adam, Adda, DJ Sava, Lariss, gasca DeMoga, trupa Satra band, jurnalisti si prieteni apropiati.

 Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.